Najbolj uporabni Snapchat triki, ki jih moraš poznati!

Snapchat svojim uporabnikom dovoljuje spontano ustvarjalnost, in to je tisto, kar ga dela edinstvenega. In ker imajo naši prijatelji omejen čas, da opazujejo naše mojstrovine, je prav, da so te zares posebne. Snapchat tako skriva v rokavu kar nekaj asov (beri: Snapchat trikov), ki lahko še bolj popestrijo našo komunikacijo s prijatelji. In tukaj so najbolj uporabni Snapchat triki.

Kateri so torej najbolj uporabni Snapchat triki?

  • Snapchatovi geofiltri našim prijateljem povedo, kje smo in kaj nameravamo. Večina ljudi ve, kako dodati en filter, a filtrov lahko dodamo več. Drugega dodamo tako, da smo na zaslonu z enim prstom, z drugim pa brskamo med preostalimi filtri.
  • Na dan, ko ima naš prijatelj rojstni dan, lahko dodamo praznične filtre. Seveda je pomembno, da ima naš prijatelj med nastavitvami tudi rojstni datum.
  • Snapchat ima omejeno število filtrov, filtre pa lahko ustvarjamo tudi sami. Izberimo “sticker” na primer hruške ali drugega sadja. Sticker povečujmo tako dolgo, da gre prek zaslona. Zdaj imamo filter.
  • Dobra zgodba lahko ostane! V zgodbah najprej kliknimo na tri pikice v desnem kotu in nato še na gumb za prenos. Spomini so zdaj shranjeni med našimi fotografijami na telefonu.
  • Če dvakrat kliknemo znak T v zgornjem desnem kotu, dobimo velike črke. Če želimo črke nekoliko pomanjšati, kliknimo na besedilo in ga zmanjšajmo tako, da s prsti drsimo istočasno z leve in desne strani.
  • Pred prijatelji lahko po želji spremenimo emojije. Kliknimo na nastavitve, potem Manage in nato Friend Emojis. Tam lahko po želji dodelimo prijateljem različne emojije.
  • Emojije lahko dodamo tudi k videoposnetkom. Vstavimo emoji in ga dajmo na predmet, ki mu želimo dodati nekaj dodatnega življenja. Emoji se bo tako premikal s predmetom, se obračal in celo večal. Enako lahko naredimo s “stickerji”.
Snapchat triki, ki jih moramo poznati!

P. S.: Če še niste med “snapchatovci”, potem je skrajni čas; Snapchat ima zdaj tudi uradno več dnevnih uporabnikov kot Twitter. Sicer pa, kako boste drugače preizkusili, kako kul in učinkoviti so ti Snapchat triki?