Mediji

GRADIMO PAMETNE MEDIJSKE BLAGOVNE ZNAMKE ZA NOVE GENARACIJE

Portfelj podjetja Reformabit, d. o. o., trenutno tvorita dve medijski blagovni znamki. Obe namenjeni “strastem” s področja življenjskega sloga. City Magazine je najstarejši urbani brezplačnik za življenjski slog z enim od najuspešnejših spletnih medijev, ki je namenjen urbani populaciji – tako moškim kot ženskam. Ter naš nov medij Hedonizem.si, ki nagovarja vse ljubitelje lepega in živi življenje na spletu ter se veseli prve izdaje v tisku.

NAŠA MEDIJA, KI NAVDUŠUJETA BRALCE

CITYMAGAZINE.SI

City Magazine je vodnik po kulturnih in drugih dogodkih, po trendih in novostih z različnih lifestyle področij. Temelj mu postavljajo stalne rubrike, v katerih predstavlja novosti in zanimivosti iz sveta mode, lepote, zdravja, kulinarike, avtomobilizma, tehnologij, dizajna, arhitekture in notranjega interjerja.

HEDONIZEM.SI

Hedonizem je mlad in drzen medij, ki se posveča lepim stvarem v življenju in o njih s strastjo zapisuje vrstice. Čeprav je star le dve leti, si je na svojem področju izboril primat med primerljivimi mediji, saj po raziskavah dosega odlične rezultate branosti.