Aplikacije 2016: najboljše aplikacije za povečanje števila sledilcev na Instagramu

Bi radi imeli večje število sledilcev na Instagramu? Razširili svojo poslovno idejo, predstavili svoje delo, svoje izdelke ali usmerili uporabnike na svojo spletno stran? Instagram je odlična platforma za tovrstno promocijo. Da pa bi lahko možnosti Instagrama kar se da dobro izkoristili, potrebujete naslednje aplikacije.

Instagram je eno od najbolj priljubljenih in razširjenih omrežij, ki neprestano nadgrajuje uporabniško izkušnjo in možnosti, ki jih to omrežje ponuja. Nedavno so pri Istagramu potrdili, da delajo tudi na videoprenosih v živo, ki so na Facebooku že nekaj časa redna praksa. Večina ljudi uporablja Instagram za svojo zabavo, če pa omrežje uporabljate za ta posel, je zelo pomembno, da greste v korak z novimi trendi. Pri tem vam bodo v pomoč te Instagramove aplikacije, ki so odlični asistenti tudi pri povečevanju števila sledilcev.

1. Instagramova aplikacija: Crowdfire
S to aplikacijo lahko hitro povečate in uredite število svojih sledilcev. Omogoča vam, da hitreje najdete tiste, ki bi jih morda zanimala vaša storitev ali proizvod, počisti tiste sledilce, ki vam ne sledijo, omogoča hitro sledenje tistim, ki sledijo računom, sorodnim vašim, pripravi pa tudi sezname tistih, ki vam ne sledijo več, in tistih, ki so vas začeli slediti, odkar uporabljate aplikacijo.

2. Instagramova aplikacija: SocialRank
Pomaga vam organizirati, pridobivati in kategorizirati vaše Instagramove sledilce. Pridobili boste tudi veliko pravih sledilcev v kratkem času in se seznanili z njihovimi demografskimi značilnostmi.

Aplikacija Social Rank (Venture Beat)

3. Instagramova aplikacija: Repost
Ta praktična aplikacija vam omogoča, da s preprostim klikom na gumb delite že obstoječe objave na Instagramu. Aplikacija je še posebej priročna za deljenje tistih uporabniških vsebin, ki so povezane z vašim poslom ali z vašim proizvodom. Fotografije in videovsebine, ki vas pritegnejo, lahko tudi enostavno shranite in jih objavite takrat, ko vam ustreza.

4. Instagramova aplikacija: Latergram.me
Aplikacija Latergram.me podobno kot Hootsuite za Facebook in Twitter omogoča, da vnaprej pripravimo Instagramove objave za katerokoli napravo. O uspešni objavi vas lahko tudi obvesti. Aplikacija je še posebej praktična zato, ker lahko vsebine pripravimo kar s spleta.

Latergram (Nightpreneur)

5. Instagramova aplikacija: Social Insight
Aplikacija Social Insight vam omogoča statističen vpogled v vaš Instagramov račun in za vaše objave, spremlja skoraj 30 različnih komponent, ki jih mesečno nadgrajujejo. Aplikacija je dostopna na spletu in z njo je mogoče spremljati več Instagramovih računov. Glede na prejšnjo statistiko lahko hitro določite najboljši čas objav in vrsto objav, ki delujejo. Gre za eno od najbolj obetavnih Instagramovih aplikacij tega leta.