Reformabit: Agencija za influencerje in digitalne komunikacije

REFORMABIT: AGENCIJA ZA INFLUENCER MARKETING

Agencija, ki se ukvarja z influencer marketingom in vsebinami, mora v svojih vrstah združevati celoten spekter znanj s področja oglaševanja in medijev, saj lahko le tako ustvarja nove načine komunikacij in jih v skladu s strategijami blagovnih znamk dopolnjuje in nadgradi v celovit splet influencer komunikacij. Zato smo v agenciji ponosni, da v določenih segmentih sodelujemo z najbolj kreativnimi in sposobnimi posamezniki z odličnimi portfelji znanj.

Spekter storitev

– influencer management – influencer cast,
– influencer development & growth & producing,
– digitalpr družbenih omrežji poslovnih osebnosti,
– analiza družabnih medijev,
– management družabnih medijev,
– event social management,
– produkcija & kreativa vsebin,
– razvoj in produkcija medijev,
– razvoj korporativnih medijev,
– native & content advertising,
– zakup oglaševanja v družabnih omrežjih,
– zakup vsebinskega oglaševanja v medijih,
– mobilno oglaševanje,
– google in facebook oglaševanje,
– analitika vsebinskih oglasnih kampanj.

Drugačni!

Reformabit se v agencijski prostor vključuje kot agencija novega tipa, ki povezuje ustvarjalce vsebine z družbenih omrežji ter sodobne blagovne znamke. Naš cilj je plasiranje zgodb, ki se zgodijo na družabnih omrežjih in prehajajo po točno določenem načrtu tudi v mainstreamovske medije.

Pripovedujemo zgodbe

Smo digitalna agencija, ki se osredotoča na pripovedovanje zgodb z različnimi multimedijskimi platformami z osredotočanjem na družabne medije. Gradimo kreativne oglasne pristope s pomočjo mikrovsebin na družbenih omrežjih. Le te  širimo z influencerji in spretnimi pripovedovalci ter ustvarjalci zgodb. Tako ustvarjamo množico družabnih signalov v okviru družabnih omrežji. Zgodbe s pomočjo strokovne produkcije zmoremo nadaljevati na klasičnih medijskih platformah. Naši sodelavci so naša pisana družina. Pri nas najdete blogerje, vlogerje, pisatelje, novinarje, umetnike … vse do podjetnikov, gurmanov, fashionistov in influencerjev. Vsi skupaj so navdušeni nad novimi načini komunikacije v tako zelo novem komunikacijskem spletu, ko je televizija postala radio, vaš pametni telefon pa televizija. Ste pripravljeni na skupne podvige? Reform a bit!

Influencerji so novi zvezdniki

Jedro agencije je menedžment influencerjev, ki predstavljajo bazo agencije in medijsko platformo novega tipa. Influencerje in njihov družbeni vpliv tržimo blagovnim znamkam in skupaj z njimi ustvarjamo vsebine, ki jih blagovne znamke lahko uporabljajo za promocijo. Tako na družbenih omrežjih kot plasiranje pripravljenih zgodb v obliki uredniških vsebin, videoposnetkov in fotografij.